DαrϰVεnuς 231 Opublikowano 19 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2015 Witam, mam problem, otóż nie wiem jak zatrzymać loopowanie, jeżeli znajdzie przynajmniej jeden wynik. loop all players: if {zmienna:loop-player%} is true: send "x" exit loop send "x"To przykład, wyśle jeden x, lecz drugiego nie, a chodzi mi o to, że jak zakończę loopowanie na jednym znalezionym wyniku, to dalej moge cos robic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PEPQ65 49 Opublikowano 19 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2015 (edytowane) loop all players: TAB send "x" send "x" i jak konczyc loop to 1 tab mniej Mam nadzieje ze oto chodzi Edytowane 19 lutego 2015 przez PEPQ65 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RekitHD 19 Opublikowano 20 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2015 loop all players: if {zmienna.%loop-player%} is true: send "x" to loop-player stoptakie cus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DαrϰVεnuς 231
Witam, mam problem, otóż nie wiem jak zatrzymać loopowanie, jeżeli znajdzie przynajmniej jeden wynik.
To przykład, wyśle jeden x, lecz drugiego nie, a chodzi mi o to, że jak zakończę loopowanie na jednym znalezionym wyniku, to dalej moge cos robic.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi