ExcaliburTM 0 Opublikowano 11 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2015 (edytowane) kto mi zrobi excalibur że jak na tabliczke z nazwą [Excalibur] za 300000$ klikne dostanie miecz :Nazwa : &e&oExcaliburOpis : &fDiamond Sword&6&oDescription: &fWlasnosc %player%&fPlayer Killed : 0&f Numer Seryjny #1----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Z Góry Dziekuje Za Wszystkie Kody i Wiem Co Dać :D Jak Bendzie Przydatne :D xDw Numerze Seryjnym jak np. kupie 1 excalibura to bendzie miał numer seryjny 1 a drugiego jak kupie to bendzie miał #2 itp. żeby każdy miał inne numer seryjny a o Player Killed niemusi liczyć killi Edytowane 11 lutego 2015 przez ExcaliburTM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 franio3321 18 Opublikowano 11 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2015 on rightclick on sign: [TAB]if line 1 is "[Excalibur]": [TAB][TAB]add diamond sword of Sharpness 10 named "&6Excalibur" with lore "&eOpis itemu" to player's inventoryResztę niech ktoś ci inny napisze xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ExcaliburTM 0 Opublikowano 11 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2015 To wymaga plutonów 3 aby działało with lore : skript + Skquery i wildskript Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ExcaliburTM 0
kto mi zrobi excalibur że jak na tabliczke z nazwą [Excalibur]
za 300000$ klikne dostanie miecz :
Nazwa : &e&oExcalibur
Opis : &fDiamond Sword
&6&oDescription: &fWlasnosc %player%
&fPlayer Killed : 0
&f Numer Seryjny #1
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Z Góry Dziekuje Za Wszystkie Kody i Wiem Co Dać :D Jak Bendzie Przydatne :D xD
w Numerze Seryjnym jak np. kupie 1 excalibura to bendzie miał numer seryjny 1 a drugiego jak kupie to bendzie miał #2
itp. żeby każdy miał inne numer seryjny a o Player Killed niemusi liczyć killi
Edytowane przez ExcaliburTMOdnośnik do komentarza
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi