ExcaliburTM 0 Opublikowano 11 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2015 Jak Dodać TU Opis Np. Miecz Bogów oto kod (PS.PISZCIE KODY !!!) : command /medinos: trigger: add 1 diamond sword named "Medinos Miecz %player%" to player's inventory stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrPiegusek 1 Opublikowano 11 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2015 command /medinos: trigger: add 1 diamond sword named "Medinos Miecz %player%" with lore "Miecz Bogow" to player's inventory stopnie wiem czy zadziała ale zobacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ExcaliburTM 0 Opublikowano 11 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2015 pisze mi że jest jeden problem w tym kodzie :command /medinos: trigger: add 1 diamond sword named "Medinos Miecz %player%" with lore "Miecz Bogow" to player's inventory stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DoZoDesign 2 Opublikowano 11 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2015 command /medinos: trigger: add 1 diamond sword named "Medinos" with lore "Miecz %player%" Powinno dzialac | Nietestowane Jak nie dziala to podaj bledy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ExcaliburTM 0 Opublikowano 11 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2015 poczekaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ExcaliburTM 0 Opublikowano 11 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2015 To Te Błędy : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ExcaliburTM 0 Opublikowano 11 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2015 TO Te BŁĘDY : Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DoZoDesign 2 Opublikowano 11 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2015 (edytowane) Nie może być %player% procentow nie czyta //OFFTOP Nie pisz 3postow krotkich obok siebie jest cos takiego jak EDIT //EDIT:P Aaaa i moze byc tylko 1 komenda /medinos bo wydaje mi sie ze masz 2 skrypty z komenda /medinos :) Edytowane 11 lutego 2015 przez DoZoDesign Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ExcaliburTM 0 Opublikowano 11 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2015 wyslesz kod poprawny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DoZoDesign 2 Opublikowano 11 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2015 command /medinos: trigger: add 1 diamond sword named "Medinos" with lore "Miecz Bogow" to player's inventory Możesz dodać kolorki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ExcaliburTM 0 Opublikowano 11 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2015 teraz jest 1 błąd i nic mi niedaje :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DoZoDesign 2 Opublikowano 11 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2015 Ugh... Naucz sie podawac bledy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ExcaliburTM 0 Opublikowano 11 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2015 to kurna co ci dać ? żebyś wiedział jakie błedy a da sie inaczej dać opis np. przez set lore >? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DoZoDesign 2 Opublikowano 11 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2015 Jak chcesz ten miecz w grze to wpisz give nick 276 1 name:Medinos lore:Miecz_Bogow P. S. Ja duzo nie wymagam tylko bledow :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ExcaliburTM 0 Opublikowano 11 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2015 ale ja chce żeby przez naprzykład tabliczke dawało bo pracuje nad skryptem na excalibur i wszystko jest tylko niewiem jak to do opisu dać :D :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ExcaliburTM 0 Opublikowano 11 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2015 da sie zrobić że jak naprzykład napiszesz /wykonaj to bendą 2 komendy np .give diamond 1 i plugin Streange Weapons /strange ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DoZoDesign 2 Opublikowano 11 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2015 ale ja chce żeby przez naprzykład tabliczke dawało bo pracuje nad skryptem na excalibur i wszystko jest tylko niewiem jak to do opisu dać :D :( Skoro chcesz przez tabliczke to po co w temacie piszesz skrypt dawajacy :d P. S. Za pare minut podesle ci w 100 % poprawny z opisem bo wezme linijke ze sw skryptu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ExcaliburTM 0 Opublikowano 11 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2015 spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DoZoDesign 2 Opublikowano 11 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2015 Oukej zgubiłem ten skrypt :PPodaj błędy!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ExcaliburTM 0 Opublikowano 11 lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2015 TO Te BŁĘDY : Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanFrejk 8 Opublikowano 11 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2015 Według mnie jest problem w tym: że % i " nie mogą być koło sb w "". Musisz usunąć %player% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ExcaliburTM 0
Jak Dodać TU Opis Np. Miecz Bogów oto kod (PS.PISZCIE KODY !!!) :
Top użytkownicy dla tego pytania
24
8
4
3
Popularne dni
11 Lut
43
Top użytkownicy dla tego pytania