Skocz do zawartości
  • 0

WildSkript- Problem z skinami.

HeroseQ
 Udostępnij

Pytanie

Cześć mam problem : Chciałem dodać zmiane skinu dla vip'a na moim serverze lecz to nie działa.

Próbowałem na wszystkich silnikach pod server na wersji 1.7.9.

Użyty kod:

variables:
 {skin.%player%} = 0
 {skin-use.%player%} = false

options:
 tag: &7[&eHero&2HC&7]
 permission-skin: skin.vip

command /skin [<text&gt] [<text&gt]:    trigger:        player has permissions "{@permission-skin}":            arg 1 is not set:                send "&7======================================="                send "		    &c&lSystem zmiany skinow"                send "&7======================================="                send "&e/skin ustaw &7(Nick gracza z skinem)"                send " "                send "&aPowyzsza komenda pozwoli ustawic ci skina gracza"                send "&aktory posiada premium bez koniecznosci jego kupywania"                send "&7======================================="            arg 1 is "ustaw":                arg 2 is set:                    {skin-use.%player%} is false:                        send "{@tag} &cOd teraz posiadasz skina gracza &a%arg 2%"                        set {skin-use.%player%} to true                        change player's skin to "Notch"                        wait 10 real seconds                        set {skin-use.%player%} to false

Dodam że nie wyskakują żadne błędy w konsoli.

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...