Sh1ro 0 Opublikowano 28 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2015 Siemanko! Jestem Normalnym Chłopakiem lat 15. Na Internetach zwą mnie "Shiro". Nie Lubie Się wywyższać, widze że macie tutaj fajną atmosfere i normalnych użytkownikow wiec Witajcie. Jestem Tu nowy i szukam kogoś kto by mi pomógł co nie co. Nie robie pseudo serwerów miałem już co prawda nie jeden z autorskimi pomysłami zwie sie on OPMC.PL tutaj nawet wam dam link do jego prezentacji [Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!] ta reklama nie była robiona przeze mnie a serwer już nie istnieje. Lubie Bardzo pomagać innym mniej uzdolnionym ludziom. ###############MOJE AUTORSKIE POMYSŁY KEBABYPODBIJANIE GILDIIROZBUDOWANY PANEL GILDYJNY AUTORSKIE BIOMY I STRUKTURY NA POLSKICH SERWERACH (TerrainControl)Gildie z Owcami I Jeszcze Inne############### Ludzie o których warto wspomieć to : Owca, xKrudi, arivi. STRESZCZENIE: CZEŚĆ... LUBIE DUŻO PISAĆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1 337 Opublikowano 28 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2015 Witaj. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi