problem polega na tym ze potrzebuje zaimplementować kryty waniliowe w skrypcie. Wiem ze brzmi to nie dorzecznie ale ponieważ aby przeliczać damage bez pośrednictwa silnika który wszystko psuje pojawiła się taka potrzeba.
Zacząłem tak:
set {_crit} to 1 - 1 potrzebny do późniejszego mnożenia wartości
po spełnieniu warunków cryta
set {_crit} to 1.5 lub add 0,5 to {_crit} ( nie wiem co będzie lepsze)
problem polega na tym jakie warunki muszą zajść aby zaliczyło klasycznego kryta i w jaki sposób je uwzględnić w skrypcie. Zdaje sobie sprawe ze w 100% to nie będzie vaniliowy kryty ale ma to przypominać tego krita. Jeśli to pomoże informuje serwer BoxPvp.
Pytanie
Adrianux 0
Podstawowe informacje
Opis zlecenia
problem polega na tym ze potrzebuje zaimplementować kryty waniliowe w skrypcie. Wiem ze brzmi to nie dorzecznie ale ponieważ aby przeliczać damage bez pośrednictwa silnika który wszystko psuje pojawiła się taka potrzeba.
Zacząłem tak:
set {_crit} to 1 - 1 potrzebny do późniejszego mnożenia wartości
po spełnieniu warunków cryta
set {_crit} to 1.5 lub add 0,5 to {_crit} ( nie wiem co będzie lepsze)
problem polega na tym jakie warunki muszą zajść aby zaliczyło klasycznego kryta i w jaki sposób je uwzględnić w skrypcie. Zdaje sobie sprawe ze w 100% to nie będzie vaniliowy kryty ale ma to przypominać tego krita. Jeśli to pomoże informuje serwer BoxPvp.
Edytowane przez AdrianuxOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/58992-kryty/Udostępnij na innych stronach
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi