PanMisio_YT 0 Opublikowano 2 lipca Udostępnij Opublikowano 2 lipca Proszę pomógłby ktoś z tym skryptem? Jest to skrypt na pety z anarchia.gg Wywala mi błedów tyle że poprosiłbym jeżeli ktoś by mógł to załadować na aternosa i zobaczyć o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dziubek 52 Opublikowano 5 lipca Udostępnij Opublikowano 5 lipca W dniu 2.07.2025 o 11:13, PanMisio_YT napisał: Proszę pomógłby ktoś z tym skryptem? Jest to skrypt na pety z anarchia.gg Wywala mi błedów tyle że poprosiłbym jeżeli ktoś by mógł to załadować na aternosa i zobaczyć o co chodzi na aternosie jest stary skrypt, wiec tam zawsze będą wywalać błędy. jeśli nie działa ci to na normalnym hostingu to prześlij błędy, które się pojawiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkryptExpert 16 Opublikowano 11 lipca Udostępnij Opublikowano 11 lipca W dniu 5.07.2025 o 23:32, Dziubek napisał: na aternosie jest stary skrypt, wiec tam zawsze będą wywalać błędy. jeśli nie działa ci to na normalnym hostingu to prześlij błędy, które się pojawiają. aktualnie to się zmieniło i dodali nowy Skript Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PanMisio_YT 0
Proszę pomógłby ktoś z tym skryptem? Jest to skrypt na pety z anarchia.gg
Wywala mi błedów tyle że poprosiłbym jeżeli ktoś by mógł to załadować na aternosa i zobaczyć o co chodzi
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi