Skocz do zawartości

MA KTOŚ PLUGIN/SKRIPT NA KONSOLE Z DISCORDA

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

skrypt zawiera:

łączenie discorda z minecraftem
pobieranie rangi gracza jeżeli wyśle wiadomość na discordzie będzie jego ranga mc na czacie w minecraft
połączony helpop z discordem a minecraftem
połączona konsola + nie loguje ci informacji na temat logowania itd
używam z dream-wallet i masz tam nie usunięte lecz skomentarzowane opcje które ja używam

wymagania: Disky

https://skript.pl/temat/58614-ma-kto%C5%9B-pluginskript-na-konsole-z-discorda/#findComment-346644

W dniu 23.05.2025 o 20:20, VateqS napisał:

skrypt zawiera:

łączenie discorda z minecraftem
pobieranie rangi gracza jeżeli wyśle wiadomość na discordzie będzie jego ranga mc na czacie w minecraft
połączony helpop z discordem a minecraftem
połączona konsola + nie loguje ci informacji na temat logowania itd
używam z dream-wallet i masz tam nie usunięte lecz skomentarzowane opcje które ja używam

wymagania: Disky

git ale mi chodziło że konsole mam na dc servera i moge wykonywać komendy i sprawdzać logi konsoli servera minecraft

https://skript.pl/temat/58614-ma-kto%C5%9B-pluginskript-na-konsole-z-discorda/#findComment-346674

• 2 miesiące temu...
W dniu 31.05.2025 o 19:12, PapryczkaYT1 napisał:

git ale mi chodziło że konsole mam na dc servera i moge wykonywać komendy i sprawdzać logi konsoli servera minecraft

w webhook_url wpisz swoj webhook kanalu na dc swoim aby dostac webhook 

1. Wejdź na Discorda i przejdź do swojego serwera, gdzie chcesz mieć konsolę.

2. Kliknij prawym przyciskiem myszy na kanał tekstowy, do którego chcesz wysyłać wiadomości (np. #konsola-serwera).

3. Wybierz Edytuj kanał (Edit Channel).

4. Po lewej stronie kliknij zakładkę Integracje (Integrations).

5. W sekcji Webhooki kliknij Nowy webhook (New Webhook).

6. Nadaj mu nazwę, np. "Konsola Minecraft" i wybierz kanał (np. #konsola-serwera).

7. Kliknij Kopiuj adres webhooka (Copy Webhook URL) – to jest ten magiczny URL, który musisz dać do skryptu.

8. Zapisz i zamknij.

Edytowane przez DevDavEd_zQ
https://skript.pl/temat/58614-ma-kto%C5%9B-pluginskript-na-konsole-z-discorda/#findComment-346948