Smok6240 0 Opublikowano 10 grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2024 Szukam partnera do współpracy, z którym będę w stałym kontakcie podczas tworzenia, testowania i doskonalenia projektu. O mnie: Mam 25 lat, na co dzień pracuję, a Minecraft to moja pasja i sposób na realizację marzenia. Moim celem jest stworzenie unikatowego serwera z rozbudowanymi funkcjonalnościami, który stanie się realizacją mojego szczegółowo opracowanego scenariusza pluginów. Projekt jest ambitny – mam już gotowy plan w postaci kilkudziesięciu stron A4, przejrzysty i rozpisany głównie w punktach. W razie niejasności lub potrzeby zmian będę zawsze pod ręką, aby współpraca przebiegała płynnie. Kogo szukam? Eksperta od pisania pluginów Minecraft, który potrafi przekuć koncepcję w kod. Człowieka z pasją, otwartego, kreatywnego, który kocha Minecrafta i chce zaangażować się w długotrwały projekt, pełen wyzwań i satysfakcji. Partnera, który ceni współpracę – nasze nazwiska znajdą się obok siebie jako współtwórców projektu. Co oferuję? Pełne finansowanie serwera i jego promocji. Współpracę na zasadach partnerskich – ja dostarczam scenariusz i wizję, Ty realizujesz techniczną stronę projektu. Wynagrodzenie – choć projekt to realizacja mojej pasji, doceniam Twoją wiedzę i umiejętności. Wymagania: Umiejętność tworzenia pluginów od podstaw. Portfolio lub próbki prac – chcę zobaczyć, co już potrafisz. Życzliwość i chęć rozmowy o mocnych i słabych stronach projektu. Jeśli chcesz być częścią tej przygody i urzeczywistnić wizję razem ze mną, prześlij swoje zgłoszenie (najlepiej z próbkami prac i CV) na adres: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/58344-og%C5%82oszenie-o-wsp%C3%B3%C5%82pracy-%E2%80%93-tworzenie-plugin%C3%B3w-do-serwera-minecraft/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolsatGraniePL 124 Opublikowano 12 grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2024 W dniu 10.12.2024 o 22:28, Smok6240 napisał: Szukam partnera do współpracy, z którym będę w stałym kontakcie podczas tworzenia, testowania i doskonalenia projektu. O mnie: Mam 25 lat, na co dzień pracuję, a Minecraft to moja pasja i sposób na realizację marzenia. Moim celem jest stworzenie unikatowego serwera z rozbudowanymi funkcjonalnościami, który stanie się realizacją mojego szczegółowo opracowanego scenariusza pluginów. Projekt jest ambitny – mam już gotowy plan w postaci kilkudziesięciu stron A4, przejrzysty i rozpisany głównie w punktach. W razie niejasności lub potrzeby zmian będę zawsze pod ręką, aby współpraca przebiegała płynnie. Kogo szukam? Eksperta od pisania pluginów Minecraft, który potrafi przekuć koncepcję w kod. Człowieka z pasją, otwartego, kreatywnego, który kocha Minecrafta i chce zaangażować się w długotrwały projekt, pełen wyzwań i satysfakcji. Partnera, który ceni współpracę – nasze nazwiska znajdą się obok siebie jako współtwórców projektu. Co oferuję? Pełne finansowanie serwera i jego promocji. Współpracę na zasadach partnerskich – ja dostarczam scenariusz i wizję, Ty realizujesz techniczną stronę projektu. Wynagrodzenie – choć projekt to realizacja mojej pasji, doceniam Twoją wiedzę i umiejętności. Wymagania: Umiejętność tworzenia pluginów od podstaw. Portfolio lub próbki prac – chcę zobaczyć, co już potrafisz. Życzliwość i chęć rozmowy o mocnych i słabych stronach projektu. Jeśli chcesz być częścią tej przygody i urzeczywistnić wizję razem ze mną, prześlij swoje zgłoszenie (najlepiej z próbkami prac i CV) na adres: [email protected] Jak najbardziej życzę powodzenia w poszukiwaniach partnera biznesowego, jednakże z doświadczenia znając społeczność tej gry jestem w stanie zaryzykować tezą, że projekt choć będzie twoim spełnieniem marzeń to mało kto będzie nim zainteresowany - jako graczy. Liczę na to, że pokażesz mi, że się myliłem. Powodzenia oraz pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/58344-og%C5%82oszenie-o-wsp%C3%B3%C5%82pracy-%E2%80%93-tworzenie-plugin%C3%B3w-do-serwera-minecraft/#findComment-345680 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicku 132 Opublikowano 12 grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2024 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/58344-og%C5%82oszenie-o-wsp%C3%B3%C5%82pracy-%E2%80%93-tworzenie-plugin%C3%B3w-do-serwera-minecraft/#findComment-345681 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiabloOficjalnie 7 Opublikowano 17 grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2024 Po co robić samemu, jak możesz dołączyć do nas Napisz na discord: diablo0000, przedstawię Ci szczegóły mojej oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/58344-og%C5%82oszenie-o-wsp%C3%B3%C5%82pracy-%E2%80%93-tworzenie-plugin%C3%B3w-do-serwera-minecraft/#findComment-345719 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok6240 0 Opublikowano 22 grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2024 Źle mnie zrozumiałeś PolsatGraniePL, nie szukam partnera biznesowego - bo to by zakładało wspólną pracę za darmo. Za darmo pracuję ja - rozpisałem to szczegółowo, dopracowuję i jestem na zawołanie, płacę też za ten server, czy jest "wypałem", czy nie. Wykonawcy PŁACĘ za zrobienie pluginów i późniejszą aktualizację. Chcę osoby życzliwej i chętnej do dyskusji o materiale, a nie "odwalenia roboty". Doceniam pracę i wyszczególniam nazwisko/nick autora pluginu jako jego wykonawcy. Chcę poznać ciekawą osobę, z którą być może będzie fajnie podjąć inną współpracę w przyszłości. Zawodowo tworzę dzieła artystyczne i jestem świadom że nie wszystko "wypala" - mam wrażenie że mój post jasno wyraża, że chcę to zrobić, bo CHCĘ żeby to powstało i było (w moim odczuciu) dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/58344-og%C5%82oszenie-o-wsp%C3%B3%C5%82pracy-%E2%80%93-tworzenie-plugin%C3%B3w-do-serwera-minecraft/#findComment-345748 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolsatGraniePL 124 Opublikowano 23 grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2024 Otóż bardzo dobrze zrozumiałem jaki jest cel twojego posta, jednakże moimi zarzutami jest potencjalne załamanie brakiem zainteresowania serwerem przez graczy i bardzo mnie cieszy fakt, że jak sam piszesz, nie poddasz się pomimo dużych szans na nie wypalenie projektu. Z premedytacją czekam na postępy oraz życzę powodzenia! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/58344-og%C5%82oszenie-o-wsp%C3%B3%C5%82pracy-%E2%80%93-tworzenie-plugin%C3%B3w-do-serwera-minecraft/#findComment-345757 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi