Skocz do zawartości

CoinFlipSK - Skrypt na innowacyjny coinflip.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciał bym wam dzisiaj przedstawić skrypt na coinflip - pewnie niektóre osoby mogą zadać pytanie: "A co to coinflip?", po krótce wyjaśnię na czym on polega:

- Gracz x wystawia przedmioty na "rynek zakładów"
 - Gracz y jezeli chce dołączyć do coinflipa potrzebuje itemów dodanych przez gracza x
 - Po wystartowaniu coinflipa jezeli gracz x i y są online zaczyna się w GUI (z animacją cs2) coinflip
 - Na kim wypadnie coinflip ten dostaje swoje itemy + itemy drugiego gracza do magazynu itemów

Myślę, że po krótce opisałem działanie skryptu a więc przejdę teraz do zagadnień ścisłych:

Komendy:
  - /coinflip open - otwiera GUI "rynku zakładów".
  - /coinflip bet - otwiera GUI w którym jesteś w stanie stworzyć coinflipa!
  - /coinflip magazyn - otwiera GUI w którym znajdują się itemy wygrane przez gracza w coinflipie!

Permisje:
  - Brak

Kod:

Mam nadzieję, że skrypt się spodoba i było by mi miło, gdybyście ocenili go, nie ważne czy pozytywnie czy negatywnie - chętnie przyjmę krytykę.
Życzę dobrego dnia/nocy oraz pozdrawiam.

https://skript.pl/temat/58156-coinflipsk-skrypt-na-innowacyjny-coinflip/

• 4 tygodnie później...
  • 1 rok później...
49 minut temu, pplek382 napisał:

Mi skrypt na cf zrobil chatgpt i naprawde fajnie dziala. Kto by chcial zdj ze skryptu i sam skrypt pv

Chatgpt to najgorsze mozliwe ai od skryptow. Lepsze zrozumienie ma zdecydowanie claude. Chociaz najlepiej nauczyc go skladni na takim 1m tokenowym gemini.

Po co ktoś chcialby takie gnioty od ai, skoro tu masz wybitnie napisany juz gotowy skrypt, bez zabawy z pisaniem na pw?

https://skript.pl/temat/58156-coinflipsk-skrypt-na-innowacyjny-coinflip/#findComment-347584