Backofficil1 1 Opublikowano 25 sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2024 (edytowane) Hejka, mam do sprzedania skrypt na pluginmanagera, może nie autorski pomysł (pomysł z plugmanów z spigota) ale wykonanie już tak. Cena: 15 zł Skrypt wymaga 1 addona: Skuishy (2.3+) W plugmanie można: - Włączyć oraz wyłączyć pluginy za pomocą rozbudowanego gui - Zobaczyć zaawansowane informacje takie jak: + Wersja API Pluginu + Wersja Pluginu + Nazwa Autora + Opis Pluginu + Strone Pluginu + Prefix Pluginu Z wiadomych przyczyn pluginy takie jak: "Skbee", "Skript" oraz "Skuishy" są niemożliwe do wyłączenia w celu nie bugowania plugmana. Kiedy będzie jakaś aktualizacja będę o tym informować kupców, i wysyłać zaktualizowaną wersje. Starałem się wszystko dopracowywać na ostatnią cegiełkę, oraz najbardziej optymalnie jak umiem. W celu zobaczenia screenshotów jak wszystko wygląda w grze, zapraszam na discorda, tag: backusss_ Edytowane 3 września 2024 przez Backofficil1 Kormic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/58112-autorski-plugman/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kormic 1951 Opublikowano 25 sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2024 17 minut temu, Backofficil1 napisał: Hejka, mam do sprzedania skrypt na pluginmanagera, może nie autorski pomysł (pomysł z plugmanów z spigota) ale wykonanie już tak. Nie rozumiem dlaczego ktoś ma płacić za (zapewne) gorszą imitację PlugMana (w tym PlugManX), który jest przecież darmową wtyczką (pluginem). Warto również wspomnieć, że nie należy korzystać z PlugMana, ponieważ zaburza on poprawne działanie wielu pluginów i niejednokrotnie pozostawia je w niewłaściwym stanie, ponieważ z ich punktu widzenia wygląda to tak jakby serwer wystartował, co może doprowadzić do dziwnych sytuacji. Co do samych screenshotów, warto byłoby pokazać je tutaj, wstawiając je w spoiler. Będzie to lepsza opcja niż zapraszanie na Discordzie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/58112-autorski-plugman/#findComment-344912 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi