Raen6k9 0 Opublikowano 13 sierpnia Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia hej przychodze do was z takim zapytaniem, jakieś 6-7 lat temu grałem na super serwerach które miały te tryby, postanowiłem stworzyć taki projekt by odkurzyć stare easyhc na nowych zasadach wiec moje pytanie brzmi interesował by was taki tryb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolsatGraniePL 117 Opublikowano 14 sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 16 godzin temu, Raen6k9 napisał: hej przychodze do was z takim zapytaniem, jakieś 6-7 lat temu grałem na super serwerach które miały te tryby, postanowiłem stworzyć taki projekt by odkurzyć stare easyhc na nowych zasadach wiec moje pytanie brzmi interesował by was taki tryb? Wątpię, że byłby to dobry pomysł. W końcu z jakiegoś powodu już nikt na takich nie gra. A jeżeli grają to tylko nieliczni. Rynek jest zmienny, a powrót do starych trybów nie zawsze jest odpowiednim pomysłem. Niestety czasy są takie, że serwery powinny się trzymać aktualnej niszy. Wymyślanie nowych trybów czy przywracanie tych starych bez odpowiedniego budżetu promocyjnego nie wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raen6k9 0 Opublikowano 14 sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia okey wiec co proponujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi