Cześć! Mam problem z jednym skryptem, dlatego chce poprosić kogoś bardziej doświadczonego o pomoc. Mogłby ktoś mi napisać skrypt na system upomnień?
Już mówie dokładnie o co mi chodzi. Chce aby w nim sie znalazły komendy jak:
-/u (nadaje upomnienie)
/wu (cofa ostatnie upomnienie gracza)
/wuall (cofa wszystkie upomnienia gracza)
/upomnienia (sprawdza ilość upomnień gracza)
Chciałabym żeby była opcja upomnień dostawanych z automatu za przekleństwa. Np po napisaniu przekleństwa wstawia "****" i nadaje upomnienie, przykładowo 3 upomnienia i mute
Tak samo jak sie daje ręcznie upomnienia, to po 3 też daje z automatu mute.
Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam, jak skrypt będzie zbyt skomplikowany to wybaczcie.
Pytanie
Xyntegi_ok 2
Cześć! Mam problem z jednym skryptem, dlatego chce poprosić kogoś bardziej doświadczonego o pomoc. Mogłby ktoś mi napisać skrypt na system upomnień?
Już mówie dokładnie o co mi chodzi. Chce aby w nim sie znalazły komendy jak:
-/u (nadaje upomnienie)
/wu (cofa ostatnie upomnienie gracza)
/wuall (cofa wszystkie upomnienia gracza)
/upomnienia (sprawdza ilość upomnień gracza)
Chciałabym żeby była opcja upomnień dostawanych z automatu za przekleństwa. Np po napisaniu przekleństwa wstawia "****" i nadaje upomnienie, przykładowo 3 upomnienia i mute
Tak samo jak sie daje ręcznie upomnienia, to po 3 też daje z automatu mute.
Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam, jak skrypt będzie zbyt skomplikowany to wybaczcie.
https://skript.pl/temat/57759-system-upomnie%C5%84/Udostępnij na innych stronach
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi