Tworzę skrypt w którym będzie spawnowany villager oraz różne moby z napisami.
Kłopot polega na tym że nie wiem jak zrespawnić w wyznaczonych kordach villagera z którym nie można handlować. To samo tyczy się zombie jak je zrespawnować z nazwą oraz z jakimiś itemami np zbroja. życiem i siłą oraz zwiększoną szybkością. I jak sprawdzić chodzi mi o event że jeśli ktoś kogoś zabije w jakimś rejonie to coś się nalicza albo że wszyscy w tym rejonie nie mają pvp. Czyli event w danym regionie. To taki przykład. Ma to być coś takiego jak village defender jednak trochę inny.
Potrzebuje tylko przykłady tych rzeczy co podałem :) Za pomoc daje like :D
Pytanie
Zasepamen 13
Witam
Tworzę skrypt w którym będzie spawnowany villager oraz różne moby z napisami.
Kłopot polega na tym że nie wiem jak zrespawnić w wyznaczonych kordach villagera z którym nie można handlować. To samo tyczy się zombie jak je zrespawnować z nazwą oraz z jakimiś itemami np zbroja. życiem i siłą oraz zwiększoną szybkością. I jak sprawdzić chodzi mi o event że jeśli ktoś kogoś zabije w jakimś rejonie to coś się nalicza albo że wszyscy w tym rejonie nie mają pvp. Czyli event w danym regionie. To taki przykład. Ma to być coś takiego jak village defender jednak trochę inny.
Potrzebuje tylko przykłady tych rzeczy co podałem :) Za pomoc daje like :D
Pozdrawiam.
Edytowane przez ZasepamenOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/5768-event-w-danym-regionie-oraz-spawn-mob%C3%B3w/Udostępnij na innych stronach
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi