Delivetator 6 Opublikowano 20 lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2024 (edytowane) Witam, przychodzę do was po dłuższej przerwie ze skryptem na bazę, czyli w sumie jeden dom. Pełny skrypt na domy macie tutaj (był on robiony w 2021 i nie był aktualizowany, ale za niedługi czas możliwe, że zostanie zaktualizowany). ————————Użycie skryptu———————— Wpisując na chacie komendę '/setbaza' tworzy się baza (jeden "dom"). Po wpisaniu komendy '/delbaza', baza się usunie. Wpisując '/baza' przeteleportuje go do jego bazy. —————————Uprawnienia————————— Gracz z uprawnieniem "delcore.setbaza" (np. admin) może ustawić baze jakiemuś innemu graczowi, tylko jeśli gracz jest online. Podobnie jest z uprawnieniem "delcore.delbaza", dzięki któremu gracz (np. admin) może usuwać innemu graczowi bazę, a dzięki permisji "delcore.baza" gracz (np. admin) ma możliwość teleportacji do bazy podanego gracza. - "delcore.setbaza" - ustawianie innemu graczowi online bazy - "delcore.baza" - teleportacja do bazy podanego gracza online - "delcore.delbaza" - usuwanie bazy podanemu graczowi online —————————Dodatki————————— Szczerze powiedziawszy, nie wiem za bardzo jakie dodatki powinny być, ale wydaje mi się że Skquery. Jeśli jeszcze jakieś potrzeba, napiszcie mi. ————————!!!WAŻNE INFORMACJE!!!———————— 1. Zakaz podszywania się pod autora skryptu jakim jestem ja (Delivetator) 2. Skrypt był pisany na wersji 1.17.1 lub 1.19.2 (nie pamiętam dokładnie) 3. Jeśli się uda za niedługo pojawi się aktualizacja skryptu na nowsze wersje 4. Skrypt nie jest z nikąd skopiowany, tylko napisany odręcznie ————————Problemy i błędy———————— Napotkane problemy lub błędy należy zgłaszać tutaj, albo w wiadomości prywatnej. O wszelkich zmianach lub poprawkach skryptu będę informował. —————————Skrypt————————— Aby zobaczyć skrypt kliknij tutaj. Edytowane 6 sierpnia 2024 przez Delivetator Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/57121-skrypt-na-baz%C4%99-taki-jeden-dom/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fendi 190 Opublikowano 20 lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2024 11 godzin temu, Delivetator napisał: napewno Skquery w jakim celu? przeciez to calkowicie przestarzaly dodatek Cytat if sender is player: powinno byc if sender is a player, inaczej wywala blad Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/57121-skrypt-na-baz%C4%99-taki-jeden-dom/#findComment-340834 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delivetator 6 Opublikowano 21 lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2024 11 godzin temu, Fendi napisał: 1. w jakim celu? przeciez to calkowicie przestarzaly dodatek 2. powinno byc if sender is a player, inaczej wywala blad 1. napisałem wydaje mi się, że, co nie oznacza że napewno 2. na nowszych wersjach tak powinno być, ale pisząc na 1.17.1 bądź na 1.19.2 (nie pamiętam dokładnie) nie wiedziałem jak będzie w nowszych wersjach Poza tym napisałem, że możliwe jest, że wprowadzę poprawki i nowszą wersję skryptu. Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/57121-skrypt-na-baz%C4%99-taki-jeden-dom/#findComment-340841 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi