Otóż jakiś gość włamał mi się na server. Bez logowania wpisał komendę /vulcan menu, wybrał odpowiedni cheat i dodał komende która ma się wykonać po wykryciu tego cheatu (był to speed). Komenda brzmiała: op (swoj nick) i gdy chwile pobiegał na speedzie, komenda się wykonywała a gość otrzymywał opa. Rozgryzłem już to, że zrobił to przez /vulcan menu, lecz nie mam pojęcia jakim cudem wykonał tą komende bez logowania.
Jakies pomysły jak on to zrobił?
Plugin na logowanie: Authme
AC przez który to zrobił: Vulcan
Proszę o szybką odpowiedź abym mógł zabezpieczyć się na przyszłość.
Pytanie
Nicki 0
Witam,
Otóż jakiś gość włamał mi się na server. Bez logowania wpisał komendę /vulcan menu, wybrał odpowiedni cheat i dodał komende która ma się wykonać po wykryciu tego cheatu (był to speed). Komenda brzmiała: op (swoj nick) i gdy chwile pobiegał na speedzie, komenda się wykonywała a gość otrzymywał opa. Rozgryzłem już to, że zrobił to przez /vulcan menu, lecz nie mam pojęcia jakim cudem wykonał tą komende bez logowania.
Jakies pomysły jak on to zrobił?
Plugin na logowanie: Authme
AC przez który to zrobił: Vulcan
Proszę o szybką odpowiedź abym mógł zabezpieczyć się na przyszłość.
https://skript.pl/temat/56964-pytanie-o-b%C5%82%C4%85d-z-logowaniem-dost%C4%99p-do-vulcan-menu/Udostępnij na innych stronach
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi