command /media: trigger: set {_gui} to chest inventory with 1 rows named "&3MEDIA &6SERWEROWE" set slot 1 of {_gui} to skull of "<nick>" parsed as offline player named "&c[WLASCICIEL] &f<nick>" with lore "&fY&cT&6: &e<nick>" open {_gui} to player on inventory click: if event-inventory is not player's inventory: if name of event-inventory = "&3MEDIA &6SERWEROWE": cancel event
nie wiem co zrobic jak wpisuje nick osoby ktora jest nie aktywna aktualnie na serwerze pojawia sie glowka steve a jak wbije pokjzuje sie jej glowka wie ktos co z tym zrobic? Zeby caly czas pokazywalo glowke tej osoby/??
Pytanie
xLiseqYT_ 0
Hej, mam problem z skryptem
Oto on:
command /media:
trigger:
set {_gui} to chest inventory with 1 rows named "&3MEDIA &6SERWEROWE"
set slot 1 of {_gui} to skull of "<nick>" parsed as offline player named "&c[WLASCICIEL] &f<nick>" with lore "&fY&cT&6: &e<nick>"
open {_gui} to player
on inventory click:
if event-inventory is not player's inventory:
if name of event-inventory = "&3MEDIA &6SERWEROWE":
cancel event
nie wiem co zrobic jak wpisuje nick osoby ktora jest nie aktywna aktualnie na serwerze pojawia sie glowka steve a jak wbije pokjzuje sie jej glowka wie ktos co z tym zrobic? Zeby caly czas pokazywalo glowke tej osoby/??
Pozdrawiam
https://skript.pl/temat/56739-glowka-w-gui/Udostępnij na innych stronach
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi