AsthonHener 1 Opublikowano 25 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2023 (edytowane) Zrobiłem sobie skrypt na bany zeby sie pouczyc skryptowania, ale po daniu bana ip i próbie odbanowania go, po prostu go nie odbanowuje. Skrypt dobrze wyczytuje ze to ban ip ale jakby nie działał efekt "IP-unban arg 1" Edytowane 25 grudnia 2023 przez AsthonHener Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TeZetYT 11 Opublikowano 25 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2023 3 godziny temu, AsthonHener napisał: Zrobiłem sobie skrypt na bany zeby sie pouczyc skryptowania, ale po daniu bana ip i próbie odbanowania go, po prostu go nie odbanowuje. Skrypt dobrze wyczytuje ze to ban ip ale jakby nie działał efekt "IP-unban arg 1" 1. podeślij mi cały skrypt, bo z samym unbanem nic nie zrobię raczej. 2. ten skrypt jest bez sensu bo ty używasz funkcji ban/unban, a dużo lepsze było by zrobienie po prostu własnych banów w postaci takiej że kickuje gracza i sam piszesz skrypt że go wywala póki ktoś go nie odbanuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AsthonHener 1 Opublikowano 25 grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2023 36 minut temu, TeZetYT napisał: 1. podeślij mi cały skrypt, bo z samym unbanem nic nie zrobię raczej. 2. ten skrypt jest bez sensu bo ty używasz funkcji ban/unban, a dużo lepsze było by zrobienie po prostu własnych banów w postaci takiej że kickuje gracza i sam piszesz skrypt że go wywala póki ktoś go nie odbanuje. Co do drugiego punktu - mam tak zrobione, ale nie wiem czy jest mozliwe banowanie ip przez taką funkcje, zwyklego bana mam funkcją kick. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 25 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2023 10 godzin temu, AsthonHener napisał: Zrobiłem sobie skrypt na bany zeby sie pouczyc skryptowania, ale po daniu bana ip i próbie odbanowania go, po prostu go nie odbanowuje. Skrypt dobrze wyczytuje ze to ban ip ale jakby nie działał efekt "IP-unban arg 1" a czy przypadkiem nie zapisujesz wczesniej gracza jako tekst? IP-unban "%arg-1%" zobacz czy ci to zadziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
AsthonHener 1
Zrobiłem sobie skrypt na bany zeby sie pouczyc skryptowania, ale po daniu bana ip i próbie odbanowania go, po prostu go nie odbanowuje. Skrypt dobrze wyczytuje ze to ban ip ale jakby nie działał efekt "IP-unban arg 1"
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi