marekqa 5 Opublikowano 17 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2015 witam zrobił by mi ktos skrypt na crafting np ruda lapisu jak sie rozwali to wylatuja itemy oczywiscie do ustawienia crafting z 9 stacków cobblestona Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheU5erPL 23 Opublikowano 18 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2015 (edytowane) http://pastebin.com/tY5Zu5sPWymaga skQuery i WildSkript. Komenda /cobblex pokazuje crafting cobblexa, a jak masz uprawnienie "cobblex.admin" - wyświetla komendy admina. Skrypt jest z mojego serwera, nie usuwałem itemów które dropią, jak będziesz miał problem, żeby ustawić swoje itemy to napisz :) Edytowane 18 stycznia 2015 przez TheU5erPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
marekqa 5
witam zrobił by mi ktos skrypt na crafting np ruda lapisu jak sie rozwali to wylatuja itemy oczywiscie do ustawienia crafting z 9 stacków cobblestona Pozdrawiam
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi