siemasiema 0 Opublikowano 25 września 2023 Udostępnij Opublikowano 25 września 2023 Witam mam prosbe czy ktos moglby mi napisac skrypt w ktorym nie mozeny ulepszac np. diamentowego miecza w kowadle. Werjsa Skript- Skript 2.2 Fixes V8b Wersja Gry- 1.8.8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 25 września 2023 Udostępnij Opublikowano 25 września 2023 on anvil prepare: type of event-item is diamond sword set player's repair cost to 999999999 Chociaż patrząc na to jak bardzo zabytkową wersje używasz to pewnie nie zadziała, bo na tej wersji nic nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 devyy 17 Opublikowano 27 września 2023 Udostępnij Opublikowano 27 września 2023 on inventory click: event-inventory is not player's inventory type of event-inventory is anvil event-slot is 2 event-item is diamond sword cancel event send "&cNie możesz ulepszyć diamentowego miecza!" to player To ew. to co dał Fendi + zaaktualizuj do minimum 1.18 ale i tak najlepsza będzie najnowsza czyli chyba 1.20.2? I skripta do 2.7.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
siemasiema 0
Witam mam prosbe czy ktos moglby mi napisac skrypt w ktorym nie mozeny ulepszac np. diamentowego miecza w kowadle.
Werjsa Skript- Skript 2.2 Fixes V8b
Wersja Gry- 1.8.8
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi