BloodIsOriginal 0 Opublikowano 31 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2023 Witam, jak mogę zrobić aby wykrywało mi czy rzucony przedmiot jest obok glass pane lub jest w tym samym bloku lub jaki blok znajduje się pod nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 devyy 17 Opublikowano 9 września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 września 2023 on drop: loop all blocks in radius 2 around event-entity: if block at loop-block is glass pane: send "przedmiot jest obok bloku glasspane" to player else: send "przedmiot nie jest obok bloku glasspane" to player send "Blok pod rzuconym przedmiotem to %block below location of event-entity%." to player prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
BloodIsOriginal 0
Witam, jak mogę zrobić aby wykrywało mi czy rzucony przedmiot jest obok glass pane lub jest w tym samym bloku lub jaki blok znajduje się pod nim
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi