hujek21155 0 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2023 Witam czy był by ktoś w stanie pomóc ze skryptem na kusze przyciągania chodzi mi oto że kusza nazwana "&6&lKusza Przyciągania" po wystrzale ma 25% szans na przyciągnięcie gracza który dostanie strzałą do gracza który strzelił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2023 (edytowane) Pokaż kod w którym mamy ci pomóc. A jeżeli nie masz, to wystarczy po projectile hicie dać 25% szans na to ze gracz będzie przeteleportowany do lokacji shootera Edytowane 23 sierpnia 2023 przez Fendi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hujek21155 0 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2023 nie mam wogule i chcial bym zeby ktos mi pomogl bo ja nie umiem totalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 512 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2023 W dniu 23.08.2023 o 14:34, Fendi napisał: Pokaż kod w którym mamy ci pomóc. A jeżeli nie masz, to wystarczy po projectile hicie dać 25% szans na to ze gracz będzie przeteleportowany do lokacji shootera Raczej teleportacja by słabo wyglądało, tutaj by trzeba nadać temu graczowi odpowiednie velocity skierowane w odpowiednim kierunku I nie, nie umiem napisać takiego skryptu (piszę pluginy) i właśnie raczej o nadanie płynnego velocity, chodzi autorowi posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helczyk 311 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2023 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
hujek21155 0
Witam czy był by ktoś w stanie pomóc ze skryptem na kusze przyciągania chodzi mi oto że kusza nazwana "&6&lKusza Przyciągania"
po wystrzale ma 25% szans na przyciągnięcie gracza który dostanie strzałą do gracza który strzelił?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi