FilipMM 0 Opublikowano 12 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2023 Mam Pytanie czy to będzie działać lub jak można to zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 12 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2023 47 minut temu, FilipMM napisał: Mam Pytanie czy to będzie działać lub jak można to zmienić on first join: send "&dWitamy nowego gracza %player% " to all players send title "&5Witamy nowego gracza %player%" to player for 3 seconds wait 5 second give Stone pickaxe of Efficiency 1, Unbreaking 1 to player give stone axe of Efficiency 1, Unbreaking 1 to player give Stone sword to player give 16 of bread to player on join: send title "&5Elo! Witamy ponownie %player%" to player for 3 seconds wait 3 second execute player command "pomoc" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 devyy 17 Opublikowano 13 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2023 on join: send title "&5Elo! Witamy ponownie %player%" to player wait 3 second execute player command "pomoc" on first join: send "&dWitamy nowego gracza %player% " to all players wait 5 second give stone pickaxe of efficiency 1 and unbreaking 1 to player give stone axe of efficiency 1 and unbreaking 1 to player give stone sword to player give 16 of bread to player Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
FilipMM 0
Mam Pytanie czy to będzie działać lub jak można to zmienić
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi