NotMateuszkowy 0 Opublikowano 9 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2023 może mi ktoś zrobić skrypt na glosowanie na weather c ze na czacie się wyświetli i 20 sekund glosaria no i jak większość napisze tak to wtedy jest weather c Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/55991-mo%C5%BCe-mi-kto%C5%9B-zrobi%C4%87-skrypt-na-glosowanie-na-weather-c/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ivall 59 Opublikowano 9 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2023 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/55991-mo%C5%BCe-mi-kto%C5%9B-zrobi%C4%87-skrypt-na-glosowanie-na-weather-c/#findComment-336300 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 190 Opublikowano 9 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2023 (edytowane) variables: {glosowanie} = false command /glosowanie: permission: op permission message: &cGdzie z łapami trigger: set {glosowanie} to true if ({glosowanie} ? false) is false else false wait tick {glosowanie} = true set {_} to 50 loop 50 times: send "&cGłosowanie na wheater clear %{_}% sekund" to all players remove 1 from {_} wait second if {glosy::tak} > {glosy::nie}: send "&cZagłosowano za usunieciem deszczu" to all players execute console command "wheater clear" else if {glosy::tak} < {glosy::nie}: send "&cPrzegrano głosowanie" to all players else if {glosy::tak} = {glosy::nie}: send "&cNie rozstrzygnięto" to all players clear {glosy::tak} clear {glosy::nie} delete {g::*} command /glos [<text>]: trigger: if arg 1 is not set: send "&cUzyj /glos (tak/nie)" stop {g::%player%} is not set if arg 1 is "tak": add 1 to {glosy::tak} set {g::%player%} to true stop if arg 1 is "nie": add 1 to {glosy::nie} set {g::%player%} to true stop wpisujesz /glosowanie na rozpoczecie glosowania i /glos (tak/nie) dodaje glosy Edytowane 11 sierpnia 2023 przez Fendi Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/55991-mo%C5%BCe-mi-kto%C5%9B-zrobi%C4%87-skrypt-na-glosowanie-na-weather-c/#findComment-336301 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 devyy 17 Opublikowano 11 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2023 command /weather-vote: trigger: send "&6Głosowanie na pogodę zostało rozpoczęte! Wpisz &a/tak &6lub &c/nie &6w ciągu 20 sekund, aby zagłosować." to all players set {wheater::yes} to 0 set {wheater::no} to 0 set {wheater::vote} to true wait 20 seconds if {wheater::yes > {wheater::no}: send "&aWiększość graczy zagłosowała za zmianą pogody!" to all players set weather to clear clear {wheater::yes} clear {wheater::no} else: send "&cWiększość graczy zagłosowała przeciwko zmianie pogody." to all players clear {wheater::yes} clear {wheater::no} command /tak: trigger: if player has permission "weather.vote": if {wheater::vote} is true: add 1 to {wheater::yes} send "&aZagłosowałeś za zmianą pogody!" else: send "&cAktualnie nie ma głosowania na zmiane pogody!" else: send "&cNie masz uprawnień do głosowania na pogodę." command /nie: trigger: if player has permission "weather.vote": if {wheater::vote} is true: add 1 to {wheater::no} send "&cZagłosowałeś przeciwko zmianie pogody." else: send "&cAktualnie nie ma głosowania na zmiane pogody!" else: send "&cNie masz uprawnień do głosowania na pogodę." on script load: set {wheater::vote} to false prosze Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/55991-mo%C5%BCe-mi-kto%C5%9B-zrobi%C4%87-skrypt-na-glosowanie-na-weather-c/#findComment-336356 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 190 Opublikowano 11 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2023 (edytowane) 46 minut temu, devyy napisał: command /weather-vote: trigger: send "&6Głosowanie na pogodę zostało rozpoczęte! Wpisz &a/tak &6lub &c/nie &6w ciągu 20 sekund, aby zagłosować." to all players set {wheater::yes} to 0 set {wheater::no} to 0 set {wheater::vote} to true wait 20 seconds if {wheater::yes > {wheater::no}: send "&aWiększość graczy zagłosowała za zmianą pogody!" to all players set weather to clear clear {wheater::yes} clear {wheater::no} else: send "&cWiększość graczy zagłosowała przeciwko zmianie pogody." to all players clear {wheater::yes} clear {wheater::no} command /tak: trigger: if player has permission "weather.vote": if {wheater::vote} is true: add 1 to {wheater::yes} send "&aZagłosowałeś za zmianą pogody!" else: send "&cAktualnie nie ma głosowania na zmiane pogody!" else: send "&cNie masz uprawnień do głosowania na pogodę." command /nie: trigger: if player has permission "weather.vote": if {wheater::vote} is true: add 1 to {wheater::no} send "&cZagłosowałeś przeciwko zmianie pogody." else: send "&cAktualnie nie ma głosowania na zmiane pogody!" else: send "&cNie masz uprawnień do głosowania na pogodę." on script load: set {wheater::vote} to false prosze To jest praktycznie to co ja napisałem, tyle że twoje nie dziala, ma 2 bledy, oraz jest gorzej napisane ... command /nie: trigger: if player has permission "weather.vote": ⇊⇊⇊⇊⇊⇊⇊⇊⇊⇊⇊⇊⇊⇊⇊⇊⇊⇊⇊⇊⇊⇊⇊⇊⇊⇊⇊⇊⇊⇊ command /nie: permission: weather.vote permission message: nie masz permisji trigger: Ciekawe co sie stanie jak głosów bedzie tyle samo if {wheater::yes > {wheater::no}: send "&aWiększość graczy zagłosowała za zmianą pogody!" to all players set weather to clear clear {wheater::yes} clear {wheater::no} else: send "&cWiększość graczy zagłosowała przeciwko zmianie pogody." to all players clear {wheater::yes} clear {wheater::no} Edytowane 11 sierpnia 2023 przez Fendi Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/55991-mo%C5%BCe-mi-kto%C5%9B-zrobi%C4%87-skrypt-na-glosowanie-na-weather-c/#findComment-336366 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
NotMateuszkowy 0
może mi ktoś zrobić skrypt na glosowanie na weather c ze na czacie się wyświetli i 20 sekund glosaria no i jak większość napisze tak to wtedy jest weather c
https://skript.pl/temat/55991-mo%C5%BCe-mi-kto%C5%9B-zrobi%C4%87-skrypt-na-glosowanie-na-weather-c/Udostępnij na innych stronach
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi