Glicz 246 Opublikowano 27 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2023 Hej, zdecydowałem się trochę sobie dorobić, dlatego z wielką chęcią stworzę dla ciebie pluginy na serwer Minecraft ! Moje portfolio znajduje się na githubie: https://github.com/GliczDev. Jestem obeznany w Bukkit API więc jestem w stanie wykonać większość rzeczy, jednak nie będę przyjmował zleceń na całe tryby lub bardzo zaawansowane rzeczy tego pokroju. Z góry mówię, że wciąż chodzę do szkoły, dlatego w ciągu roku szkolnego mogę być mniej dostępny. Na ten moment przyjmuje tylko płatność blikiem. Kontakt: Discord: glicz DM tutaj Notro, Fendi i Helczyk 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opkarol 29 Opublikowano 4 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2023 Pozdrawiam, Glitch piszę świetne pluginy polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opkarol 29 Opublikowano 5 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2023 Pozdrawiam ponownie, kolejny dobry plugin napisany. Glitch bardzo szybko pisze pluginy i dobrze je pisze. Pozdrawiam z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fendi 173 Opublikowano 10 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2023 Polecam Zakupiłem, dość szybko zostało zrobione, mimo iż dodałem jeszcze trochę wymagań w trakcie, i tak zostało wszystko wykonane, oraz po zakupie nadal plugin był wspierany. Minusem jedynie płatność blikiem. Helczyk i Glicz 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubie 0 Opublikowano 16 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2023 W dniu 27.07.2023 o 18:34, Glicz napisał: Na ten moment przyjmuje tylko płatność blikiem. Nawet nie PayPalem czy czymś takim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi