alaneek_jestem 19 Opublikowano 16 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2023 WITAJCIE! Chcę wam przedstawić krótki skrypt na kosz który czyści wszystkie itemy, które się w nim znajdują Zastosowania: - Możliwość pozbycia się zbędnych itemów - Gracze nie będą musieli wyrzucać itemów w losowych miejscach zabierając tylko zasoby serwera - Mniejsze lagi Konfiguracja jest również dostępna options: prefix: &c&lKOSZ NA ŚMIECI przedzialek: &7>>> kolumny: 5 wyciąganie: true command /kosz [<text>]: trigger: if {@wyciąganie} = false: set {_kosz} to chest inventory with {@kolumny} rows named "{@prefix}" set slot 44 of {_kosz } to red wool named "&4&lSKASUJ ITEMY" open {_kosz} to player else: set {_kosz} to chest inventory with {@kolumny} rows named "{@prefix}" open {_kosz} to player on inventory click: if event-inventory is not player's inventory: if {@wyciąganie} = false: cancel event if clicked slot is 44: clear event-inventory send "&c&l{@prefix} &8{@przedzialek} &cItemy zostały usunięte!" to player Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/55821-kosz-na-%C5%9Bmieci-skryptexpert/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alaneek_jestem 19 Opublikowano 16 lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2023 Teraz, SkryptExpert napisał: WITAJCIE! Chcę wam przedstawić krótki skrypt na kosz który czyści wszystkie itemy, które się w nim znajdują Zastosowania: - Możliwość pozbycia się zbędnych itemów - Gracze nie będą musieli wyrzucać itemów w losowych miejscach zabierając tylko zasoby serwera - Mniejsze lagi Konfiguracja jest również dostępna options: prefix: &c&lKOSZ NA ŚMIECI przedzialek: &7>>> kolumny: 5 wyciąganie: true command /kosz [<text>]: trigger: if {@wyciąganie} = false: set {_kosz} to chest inventory with {@kolumny} rows named "{@prefix}" set slot 44 of {_kosz } to red wool named "&4&lSKASUJ ITEMY" open {_kosz} to player else: set {_kosz} to chest inventory with {@kolumny} rows named "{@prefix}" open {_kosz} to player on inventory click: if event-inventory is not player's inventory: if {@wyciąganie} = false: cancel event if clicked slot is 44: clear event-inventory send "&c&l{@prefix} &8{@przedzialek} &cItemy zostały usunięte!" to player Warto zmienić wyciąganie na "false" wtedy też to inaczej wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/55821-kosz-na-%C5%9Bmieci-skryptexpert/#findComment-335501 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoFFeIN04 696 Opublikowano 16 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2023 10 minut temu, SkryptExpert napisał: przedzialek w sensie separator? XD 10 minut temu, SkryptExpert napisał: set slot 44 of {_kosz } to red wool named "&4&lSKASUJ ITEMY" wystarczy przecież zamknąć inventory i się usunie wszystko. usuwa się również przycisk od razu dblazej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/55821-kosz-na-%C5%9Bmieci-skryptexpert/#findComment-335504 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi