dragon5585 3 Opublikowano 8 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2023 Witam. Mam pytanie czy mógłby mi ktoś napisać skrypt na usuwanie danego słowa z lore przedmiotu ? Chodzi o to żeby ze wszystkich przedmiotów jakie są tylko dostępne w mc usuwało słowo "test" a reszte lore zostawiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 9 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2023 set {_l::*} to lore of player's tool replace all "test" with "" in {_l::*} set lore of player's tool to {_l::*} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dragon5585 3
Witam. Mam pytanie czy mógłby mi ktoś napisać skrypt na usuwanie danego słowa z lore przedmiotu ? Chodzi o to żeby ze wszystkich przedmiotów jakie są tylko dostępne w mc usuwało słowo "test" a reszte lore zostawiało.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi