dropnikyt 0 Opublikowano 6 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2023 Witam ma ktoś plugin taki że mam spawn na serwerze Wersja 1.18 no i zabezpieczyłem go zrobiłem też czerwoną linie i chcę mieć ochronę że 50 kratek od spawna nie da się budować stawiać i takie Najlepiej Plugin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 devyy 17 Opublikowano 6 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2023 WorldGuard pobierz sobie https://dev.bukkit.org/projects/worldguard poradniki masz wieeeeeeeeeeeele w internecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dropnikyt 0 Opublikowano 6 lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2023 Cytat mam pobrany i robiłem ale szukam ci powiem czy nie ma łatwiejeszej metody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ivall 59 Opublikowano 6 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2023 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dropnikyt 0
Witam ma ktoś plugin taki że mam spawn na serwerze Wersja 1.18 no i zabezpieczyłem go zrobiłem też czerwoną linie i chcę mieć ochronę że 50 kratek od spawna nie da się budować stawiać i takie Najlepiej Plugin
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi