swyzyy 0 Opublikowano 27 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2023 Napiszę mi ktoś skrypt na wiadomość która wysyła się co 3 minuty &a&lJestes nowy?, Chciałbyś mieć range ale cię nie stać? Nie ma problemu. Darmowy vip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 28 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2023 every 3 minutes: loop all players: send "&a&lJestes nowy?, Chciałbyś mieć range ale cię nie stać? Nie ma problemu. Darmowy vip" to loop-player Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 devyy 17 Opublikowano 28 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2023 11 godzin temu, Fendi napisał: every 3 minutes: loop all players: send "&a&lJestes nowy?, Chciałbyś mieć range ale cię nie stać? Nie ma problemu. Darmowy vip" to loop-player Po co loop wystarczy: every 3 minutes: send "&a&lJestes nowy?, Chciałbyś miec range ale cię nie stać? Nie ma problemu. Darmowy vip" to all players Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
swyzyy 0
Napiszę mi ktoś skrypt na wiadomość która wysyła się co 3 minuty
&a&lJestes nowy?, Chciałbyś mieć range ale cię nie stać? Nie ma problemu. Darmowy vip
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi