Tiger_Man_ 0 Opublikowano 4 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2023 Witam. Niedawno postawiłem serwer minecraft, ale nie umiem do niego dołączyć poza siecią lokalną(w sensie nie wiem co mam wpisać w linijkę "server ip=" w pliku server.propeties). Skonfigurowałem statyczne ipv4 na komputerze, jeżeli to coś zmienia. Na serwer da się dołączyć przez ipv4 w sieci lokalnej, ale poza nią wyświetla się tylko "this serwer is offline". Co mogę zrobić żeby na serwer dało się dołączyć z poza sieci lokalnej? (próbowałem z ipv6 ale nie działa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeviBoyPL 161 Opublikowano 4 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2023 (edytowane) instrukcja może mieć lekko outdated obrazki, bo widzę, że użyto tam starego poczciwego tplinka, ale zasada działania jest taka sama https://www.wikihow.com/Portforward-Minecraft Edytowane 4 czerwca 2023 przez LeviBoyPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger_Man_ 0 Opublikowano 4 czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2023 dzięki. to pomyliłem się jak dodawałem kategorie. lepiej pisz tu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glicz 246 Opublikowano 4 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2023 Ten temat został przeniesiony do kosza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi