boleknowak 961 Opublikowano 9 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2015 Mam zaciemniony plik. Mam w nim auto updater i aby poprawnie działało to muszę dać na pastebina (raw) ten plik zaciemniony czy ten plik ładujący te zaciemnienie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fajerowskyy. 56 Opublikowano 9 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2015 zaciemniony, jeżeli loader masz już napisany w skryptach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 boleknowak 961 Opublikowano 9 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2015 @up jak napisany w skryptach, wytłumacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fajerowskyy. 56 Opublikowano 9 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2015 jeżeli loader masz już we włączonych skryptach (scripts folder) to robisz autoupdate zaciemnionego i ladujesz loaderem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 boleknowak 961 Opublikowano 9 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2015 Czyli mam w pliku zaciemnionym auto updateA w pliku loader gdzie on się wczytuje...... co robię?Mógłbyś napisać jakiś kodzik czy coś? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fajerowskyy. 56 Opublikowano 9 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2015 (edytowane) Rozumiem, że w loaderze masz taki kod:on script load: load obfuscated file "cos" with power 997 w zaciemnionym masz autoupdate, w nim robisz update i go wrzucasz na pastebina Edytowane 9 stycznia 2015 przez xShadow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 boleknowak 961 Opublikowano 9 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2015 @up eh..... co wrzucam na pastebina? loader czy skrypt zaciemniony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fajerowskyy. 56 Opublikowano 9 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2015 w zaciemnionym masz autoupdate, w nim robisz update i go wrzucasz na pastebina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
boleknowak 961
Mam zaciemniony plik. Mam w nim auto updater i aby poprawnie działało to muszę dać na pastebina (raw) ten plik zaciemniony czy ten plik ładujący te zaciemnienie?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi