TrumelToJa 0 Opublikowano 28 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2023 (edytowane) Witam, mam problem gdy przechodzę między serwerami zbyt szybko to wywala mnie z takim powodem jak na ss, co z tym zrobić ? Edytowane 28 maja 2023 przez TrumelToJa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 devyy 17 Opublikowano 28 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2023 dużo osób na innych forach to zgłaszało zazwyczaj restart serwera lub zmiana "protokołu" bungeecorda na nowszy lub starszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helczyk 311 Opublikowano 28 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2023 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TrumelToJa 0
Witam, mam problem gdy przechodzę między serwerami zbyt szybko to wywala mnie z takim powodem jak na ss, co z tym zrobić ?
Edytowane przez TrumelToJaOdnośnik do komentarza
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi