Zyma1337 0 Opublikowano 26 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2023 zrobi ktoś skrypt że jak wpisze /freevip to nadaje mi za darmo vipa Plugin: LuckPerms Wersja: 1.16.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 26 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2023 (edytowane) 28 minut temu, Zyma1337 napisał: zrobi ktoś skrypt że jak wpisze /freevip to nadaje mi za darmo vipa Plugin: LuckPerms Wersja: 1.16.5 command /freevip: trigger: execute player command "tuwpiszkomendenadanietejrangizvipem" Edytowane 26 maja 2023 przez Fendi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarcinPL 3 Opublikowano 28 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2023 (edytowane) command /freevip <text>: permission: admin.freevip trigger: set {_player} to player set {_args} to split arg-1 by " " if {_args} is empty: send "&cUżycie: /freevip <czas|lifetime>" stop set {_timeArg} to lower case of {_args}[1] set {_time} to 0 if {_timeArg} is "lifetime": set {_time} to -1 else: set {_time} to {_timeArg} as number if {_time} is not set or {_time} is lower than 1: send "&cNieprawidłowy czas. Podaj poprawną liczbę lub wpisz 'lifetime' dla rangi dożywotniej." stop # Tutaj umieść kod odpowiedzialny za nadanie rangi VIP dla gracza set {_group} to "vip" # Nazwa grupy VIP execute console command "pex user {_player} group add {_group}" if {_time} is -1: send "&aNadano rangę VIP dożywotnio." else: send "&aNadano rangę VIP na {_time} sekund." # Jeśli czas jest różny od -1 (czyli nie dożywotnia ranga), utwórz timer do usuwania rangi VIP po zadanym czasie if {_time} is not -1: wait {_time} seconds execute console command "pex user {_player} group remove {_group}" send "&aRanga VIP została usunięta po upływie czasu." Edytowane 28 maja 2023 przez MarcinPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Zyma1337 0
zrobi ktoś skrypt że jak wpisze /freevip to nadaje mi za darmo vipa Plugin: LuckPerms Wersja: 1.16.5
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi