xMarek_Mareczek 1 Opublikowano 22 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2023 (edytowane) Jak zrobic netherytowa rzecz na diax zeby enchanty i wszystko zostalo, jako kommenda lub skrypt bo bym chcial zrobic kowala jak na rapach mam dotego plugin znpcs . wersja to 1.18.2 Edytowane 23 maja 2023 przez xMarek_Mareczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 23 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2023 (edytowane) Możesz przykładowo ustawić sobie enchanty tych zbroji, ich lore czy nazwy do zmiennych, a potem sprawdzac jaką zbroje gracz np trzymał w ręce i do nich te wartości dodawać set {_i} to player's held item replace "netherite chestplate" with "diamond chestplate" in {_i} set {_ench} to level of protection of player's held item set {_ench2} to level of unbreaking of player's held item give player {_i} with "protection %{_ench}%" parsed as enchantment type and "punbreaking %{_ench2}%" parsed as enchantment type remove player's held item from player Edytowane 23 maja 2023 przez Fendi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMarek_Mareczek 1 Opublikowano 23 maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 maja 2023 (edytowane) pisze przy kazdej linijce blad - invalid line - all code has to be put into triggers @Fendi Edytowane 23 maja 2023 przez xMarek_Mareczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 23 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2023 (edytowane) No jasne ze ci tak pisze, bo jedynie podalem ci przykłady co możesz zrobić Sam się zapytałeś Jak zrobic Więc daje ci rozwiązania Wystarczy minimalna chęć nauki zamiast wymaganie wszystkiego od innych , to wszystko co potrzebujesz do uzupełnienia kodu. Jeżeli jednak chcesz aby ktoś ci to napisał to nie umieszaj tego w pytania/problemy, a w zlecenia Edytowane 23 maja 2023 przez Fendi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 danielo535 4 Opublikowano 24 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2023 W dniu 22.05.2023 o 20:22, xMarek_Mareczek napisał: Jak zrobic netherytowa rzecz na diax zeby enchanty i wszystko zostalo, jako kommenda lub skrypt bo bym chcial zrobic kowala jak na rapach mam dotego plugin znpcs . wersja to 1.18.2 aktualne dalej? bo pisałem nie dawno taki skrypcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xMarek_Mareczek 1
Jak zrobic netherytowa rzecz na diax zeby enchanty i wszystko zostalo, jako kommenda lub skrypt bo bym chcial zrobic kowala jak na rapach mam dotego plugin znpcs . wersja to 1.18.2
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi