niedamnicku 0 Opublikowano 1 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2023 Mam taki skrypt, który nie działa. Oto kod: command /nietwójbiznes: trigger: set %arg-1% to player's held item # też nie twój biznes Mam błąd w jedynej części kodu, którą dałem (set %arg-1% to player's held item). Dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-1 Fendi 173 Opublikowano 1 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2023 (edytowane) bo nie dales argumentu w komendzie poza tym %arg-1% sie uzywa tylko w texcie, w kodzie piszesz arg 1 Edytowane 1 maja 2023 przez Fendi niedamnicku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 niedamnicku 0 Opublikowano 1 maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 maja 2023 (edytowane) 4 minuty temu, Fendi napisał: bo nie dales argumentu w komendzie Dałem w oryginale (który jest na moim serwerze). To że nie dałem tutaj to nie znaczy że nie jest. Nie chce tylko zdradzać nic o komendzie 4 minuty temu, Fendi napisał: bo nie dales argumentu w komendzie poza tym %arg-1% sie uzywa tylko w texcie, w kodzie piszesz arg 1 aaa ok Edytowane 1 maja 2023 przez niedamnicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 devyy 17 Opublikowano 1 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2023 a po 2 nie możesz ustawić arg 1 na cokolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helczyk 311 Opublikowano 1 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2023 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
niedamnicku 0
Mam taki skrypt, który nie działa. Oto kod:
command /nietwójbiznes: trigger: set %arg-1% to player's held item # też nie twój biznes
Mam błąd w jedynej części kodu, którą dałem (set %arg-1% to player's held item). Dlaczego?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi