_OsK_ 0 Opublikowano 9 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2023 SIema, mam mały problem, robie od kilku dni skrypt i nagle dziś wywala 200błędów. Poniżej kod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _OsK_ 0 Opublikowano 9 kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2023 Zapomniałem wspomnieć, dziś dodałem 4 suffixy dodatkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lie_pan1 52 Opublikowano 9 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2023 Podaj błędy, to spróbuję Ci pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _OsK_ 0 Opublikowano 9 kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lie_pan1 52 Opublikowano 9 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2023 skrypt jest po prostu źle wytabowany... Już tabuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _OsK_ 0 Opublikowano 9 kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2023 Dzięki, ale coś się zepsuło, gdy kupuje suffix 4 to kupuje 4,5,6. A 7 nie działa. Nie wiem o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helczyk 311 Opublikowano 10 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2023 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
_OsK_ 0
SIema, mam mały problem, robie od kilku dni skrypt i nagle dziś wywala 200błędów.
Poniżej kod.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi