Siemka, potrzebuje pomocy ze skryptem na drop ze stone.
Ma to polegać na tym, że po wpisaniu /drop wyskakuje gui w którym są pokazane itemy które dropią z kamienia, po kliknięciu w dany item ma się włączać lub wyłączać drop, dodatkowe itemy włączające i wyłączające drop wszystkiego i cobblestone wyłączający drop cobbla.
Bardzo mi zależy na tym żeby można było ustawiać procent i ilość dropu dla każdej fortunki.
Wystarczy żeby ktoś mi zrobił drop jednego itemu, a resztę już ogarnę sam.
Z góry dzięki, Wesołych!
Edit 1: A i jeszcze drop expa
Edit 2: I jeszcze coś takiego jak TURBODROP (komenda ktore moze użyć tylko admin, włącza większy drop o 50% na określony czas np. diament 0.3% to z turbo 0.45%)
Pytanie
dropsiaczegh 0
Siemka, potrzebuje pomocy ze skryptem na drop ze stone.
Ma to polegać na tym, że po wpisaniu /drop wyskakuje gui w którym są pokazane itemy które dropią z kamienia, po kliknięciu w dany item ma się włączać lub wyłączać drop, dodatkowe itemy włączające i wyłączające drop wszystkiego i cobblestone wyłączający drop cobbla.
Bardzo mi zależy na tym żeby można było ustawiać procent i ilość dropu dla każdej fortunki.
Wystarczy żeby ktoś mi zrobił drop jednego itemu, a resztę już ogarnę sam.
Z góry dzięki, Wesołych!
Edit 1: A i jeszcze drop expa
Edytowane przez dropsiaczeghEdit 2: I jeszcze coś takiego jak TURBODROP (komenda ktore moze użyć tylko admin, włącza większy drop o 50% na określony czas np. diament 0.3% to z turbo 0.45%)
35 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi