ProFilipPL 1 Opublikowano 4 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2014 MAM PROBLEM. DO siekiery dodalem nausea do wloczni glodl do Excalibura sile ! ALe problem polega w tym ze mam dodana sile na 3 sekundy ale kiedy uderze kogos 5 razy mam juz na 15 sekund (ma sie odnawiac a nie dodawac) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 4 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2014 Może pokaż kod bo tak na "sucho" cięzko coś wymyślic ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ProFilipPL 1 Opublikowano 4 maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 maja 2014 on leftclick: player's tool is golden axe: apply nausea 2 to victim for 15 secondson damage: attacker is a player: attacker's tool is golden axe: apply nausea 2 to victim for 15 secondson damage: attacker is a player: attacker's tool is stick: apply hunger to victim for 15 secondson leftclick: player's tool is diamond sword: apply power 7 to player for 15 seconds//Kody zawsze wstawiamy w znacznikach - Patek[/color][/font] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 4 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2014 Oto chodzi ? :)on leftclick: player's tool is golden axe: remove nausea from the victim apply nausea 2 to victim for 15 seconds ProFilipPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ProFilipPL 1 Opublikowano 4 maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 maja 2014 Oto chodzi ? :)on leftclick: player's tool is golden axe: remove nausea from the victim apply nausea 2 to victim for 15 secondslapka w gore :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 4 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Ten temat został zamknięty przez moderatora lub osobę, która posiada do tego uprawnienia. Powód: Rozwiązane. Jeżeli nie zgadzasz się z tą decyzją skontaktuj się z moderatorem, który zamknął ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ProFilipPL 1
MAM PROBLEM. DO siekiery dodalem nausea do wloczni glodl do Excalibura sile ! ALe problem polega w tym ze mam dodana sile na 3 sekundy ale kiedy uderze kogos 5 razy mam juz na 15 sekund (ma sie odnawiac a nie dodawac)
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi