Misio12320 32 Opublikowano 23 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2022 Hej. Proszę o pomoc, chciałbym przenieść się z palcowego html'a na jakiegoś wordpress lub WYSIWYG lub coś co pozwoli mi łatwo i przyjemnie przenieść wszystkie pliki z css do programu. Szukałem i nic nie znalazłem ;c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ivall 49 Opublikowano 23 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2022 Przeniesienie stworzonej już strony w czystym html/css/js na wp to żaden problem. Wystarczy stworzyć swój własny template. Misio12320 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Misio12320 32
Hej. Proszę o pomoc, chciałbym przenieść się z palcowego html'a na jakiegoś wordpress lub WYSIWYG lub coś co pozwoli mi łatwo i przyjemnie przenieść wszystkie pliki z css do programu. Szukałem i nic nie znalazłem ;c
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi