Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Ho ho ho!

Już po świętach więc najwyższy czas na podsumowanie. Konkursów było mało, planowałem ich zrobić więcej, ale mam nadzieję, że wam się podobały :)

:mikołaj:

Kilka lepszych listów wysłanych do mnie (kolejność losowa).

Mikołajki tuż za nami,
wyrusz proszę, z prezentami.
Pod choinkę sypnij tu do mnie
plakieteczką, co się zwie:
Skript Gold Member, SDT,
może unwarn będzie też!
Mam nadzieję, drogi Święty,
że nie będę pominięty!
Wesołych świąt  :)

Drogi Święty Mikołaju!

Jak dobrze wiesz nazywam się Artur Mickiewicz. W tym roku spotkało mnie wiele smutnych sytuacji takich jak nielegalne wycięcie drzew pod moim domem (jak wiesz mieszkam przy elektrowni oraz stacji paliw), moja babcia ciężko zachorowała (miała amputowaną nogę), w nocy zalało mi dom (pękła rura z gorącą wodą pod umywalką w łazience i niestety ciśnienie wyrwało drzwiczki i złamały mi nogę), jak zapewne widziłeś miałem wypadek samochodowy (w mój samochód uderzyła ciężarówka, jednak na szczęście coś poczułem i usiadłem w tylnym fotelu, niestety mój tata nie miał tyle szczęścia - do teraz jest w szpitalu i mam nadzieję, że wróci do mnie na tegoroczne święta). Oczywiście pomagałem mojej mamie w sprzątaniu domu, myciu naczyń, oraz sprzątałem swój pokój. Przez te wszystkie trudne i smutne sytuacje starałem się być grzeczny, lecz nie zawsze było to możliwe. Mam nadzieję, że ten rok minął Tobie i twoim reniferom znacznie lepiej niż mi.

Od bardzo dawna chciałem mieć rangę Gold Member oraz być twoim elfem! Nigdy nieprzestawałem w Ciebie wierzyć i gardzę tymi co w w Ciebie niewierzą. Mam nadzieję, że w tym roku zobaczę Cię na własne oczy.

Dziękuję Ci, że dajesz tyle radości mnie i innym dzieciom.

Artur Mickiewicz.

Drogi Mikołaju chciałbym prosić o plakietkę Skript Developer Team.
Dzisiaj cały dzień w szkole sprawdzałem czy się dostałem. Kiedy wracałem busem do domu zaciekawiło mnie czy pirat już odpisał. Włączyłem płatny internet i sprawdzam a tu taka niemiła niespodzianka. Chociaż się starałem to i tak się nie dostałem chociaż pisałem już 2 podanie z dużymi ambicjami. Zmęczony i smutny cała drogę siedziałem przy oknie wpatrując w przypadkowe rzeczy myśląc o Mikołaju i jego prezentach.

:bałwan:

Konkurs "Zaginiony renifer"

Dziękuję za Waszą pomocą, mój renifer się odnalazł! Każda praca zostanie wynagrodzona (-5% punktów ostrzeżeń), a autorzy 3 najlepszych dostaną dodatkowe nagrody.

1 miejsce: Hydorax - jego praca. Nagroda: Diamond Member

2 miejsce: dziewczyn - jego praca. Nagroda: Gold Member (jako iż już ma tą plakietkę dostanie zwycięzcę)

3 miejsce: boleknowak - jego praca. Nagroda: Zwycięzca (także ma już tą plakietkę więc dostanie 50 punktów reputacji).

:prezent:

Konkurs "Zagadka Mikołaja" 

Brawo! Wspólnymi siłami rozwiązaliście moją zagadkę. Każdy użytkowników, który odgadł jako pierwszy dany etap zostanie wynagrodzony. Poniżej lista użytkowników (wg aktywności).

dziewczyn - zgarnia Diamond Member'a.

mimikolaj / Anemonex - zdobywają Gold Member'a/ 100 punktów reputacji.

herhor67/ Hydorax - wygrywają Zwycięzcę/ 50 punktów reputacji.

:choinka:

Konkurs "Świąteczna choinka"

Przysyłaliście mi naprawdę cudowne choinki, ale tylko jedna mogła wygrać.

Najlepszą choinkę wybrała Pani Mikołajowa, autorem ów choinki jest Jan kk i jego choinka:

Dołączona grafika

:skarpeta:

Konkurs "Zgubiona skarpeta"

Było aż 37 poszukiwaczy mojej skarpety, ale to użytkownik Adamek okazał się najbardziej skuteczny i to właśnie on wygrywa plakietkę Diamond Member!

:cukierek:

Konkurs "Cukierek dla każdego"

Niestety było Was za mało i rozdałem mojego cukierki na innym forum. Bardzo mi przykro.

Do zobaczenia już za rok!  :mikołaj:

https://skript.pl/temat/5385-podsumowanie-%C5%9Bwi%C4%85tecznych-konkurs%C3%B3w/

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...