Cut3_Homar 1 Opublikowano 1 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2022 A więc tak jak w temacie poszukuję grupki osób chętnych do stworzenia owego projektu, z takimi stanowiskami jak (oczywiście to tylko nieliczne ze stanowisk): - Helper - Mod - Admin - H@ - ChatMod - Tester Technika aktualnie nie potrzebujemy, ponieważ sam mam doświadczenie w sprawach technicznych projektowania serwera Minecraft. W późniejszym czasie stanowiska będą odpłatne. Nie wymagam umiejętności do konkretnych rang, gdyż łatwo się je nabywa. Coś o projekcie Co do trybów nie wiem jakie będą, lecz zapewniam, że większość będzie autorskich, takich jakich prawdopodobnie nie widzieliście w polskiej społeczności serwerowej. Wszystko będzie dopinane na ostatni przysłowiowy guzik. Nie planuję robić dużo trybów jeśli się nie rozwiniemy, bo po co? Na pewno nie będzie tam trybów takich jak: EasyHC, MediumHC, MegaDrop. Uważam, że są one "przereklamowane", nie liczne serwery mają "fakesloty" i toxic społeczeństwo, które otruje nasz projekt. To chyba na tyle (jak czegoś nie dodałem, to omówione będzie na priv) Kontakt: Discord: yedgk#2629 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi