Sadham0 0 Opublikowano 22 września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 września 2022 (edytowane) Witam. Napisze na zlecenie pół-zaawansowane skrypty za pieniądze. Oryginalne i tylko dla ciebie. Jeżeli jesteś zainteresowany, pisz pv! Pewnie się zastanawiasz: początkujący, a bierze się za pisanie skryptów? Przez rok nauki zdobyłem trochę doświadczenia. Pomagałem przy dwóch większych produkcjach serwerów PVP. Zrozumiałem wiele podstaw, bardziej zaawansowanych skryptów oraz linijek i wiem, że jestem gotowy się podjąć takiego zadania. ZAPRASZAM! Edytowane 22 września 2022 przez Sadham0 Stwierdziłem, że napiszę więcej niż wcześniej gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivall 49 Opublikowano 22 września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 września 2022 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 536 Opublikowano 23 września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 września 2022 Może jakieś portfolio czy coś? 11 godzin temu, Sadham0 napisał: Przez rok nauki zdobyłem trochę doświadczenia. Rok nauki to wcale nie tak sporo. 11 godzin temu, Sadham0 napisał: Pomagałem przy dwóch większych produkcjach serwerów PVP. a jakich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadham0 0 Opublikowano 24 września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 września 2022 23 godziny temu, kerpson napisał: Może jakieś portfolio czy coś? Rok nauki to wcale nie tak sporo. a jakich? Craftmc Craftplay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 536 Opublikowano 24 września 2022 Udostępnij Opublikowano 24 września 2022 1 godzinę temu, Sadham0 napisał: Craftplay craftplayem nie ma co się szczycić, sporo bugów :bezkappy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi