Random123 13 Opublikowano 31 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2022 Zanim opowiem, co to za projekt z góry wytłumaczę, czemu szukam sponsorów. Oczywiście tworzenie Sztucznej inteligencji to nie jest prosta sprawa projekt nie robiłem sam miałem również pomoc mentora. Ale jak wiadomo mało kto w tych czasach pomaga za darmo wiec szukam sponsorów na pomoc w opłaceniu mojego mentora, bez którego projekt, by nie powstał. Projekt chce rozwijać, ale zeby to zrobić potrzebuje pomocy mojego mentora co offeruje za sponsoring? No wiec tak informowanie, a każdej zmiannie w projekcie i darmowy dostęp API do każdej wersji Generatora skriptów. INFO Code2 Make to nazwa tej sztucznej inteligencji, która generuje skrypty na ten moment ten generator trenował tylko na 300 skryptach, czyli 1 MB danych. Oczywiście generator jeszcze nie jest perfekcyjny i robi błędy, ale i Jak wiadomo zeby uzyskać jeszcze lepsze efekty można dać znacznie więcej skryptów. Do treningu o to kilka przykładów, czyli skryptów, które wygenerował AI. Ja wpisałem tylko command /kick AI napisało resztę każdy kod będzie wyglądał inaczej, a to dlatego. Że generator ma możliwość ustawienia poziomu Kreatywności. KOD:1 = kreatywnosci = 0.4 command /kick [<offlineplayer>] [<reason>"] trigger: if arg-1 is not set: send "&c/kick <player>" if arg-1 is set: if arg-2 is set: broadcast "%arg-1%" else: kick arg-1 due to "&cyou are now have been banned from this server." KOD:2 = kreatywnosci = 0.5 command /kick [<offlineplayer>] [<text>]: trigger: if player has permission "{@kickp}": if arg-1 is a offlineplayer: if arg-2 is set: kick arg-1 due to "&c%arg-2%" else: kick arg-1 due to "&cthe kick boot has spoken!" else: send "{@prefix}&c you need to set a player!" else: send "{@noperm}" Luki20091, Notro, Wiktorr_ i 1 inny 2 2 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/53513-szukam-sponsora-code2make-generator-kodu-za-pomoca-sztucznej-inteligencji/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 551 Opublikowano 31 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2022 Noo, zapowiada się ciekawie, tego jeszcze nie było, tylko do jakiego etapu to będzie możliwe. Luki20091 1 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/53513-szukam-sponsora-code2make-generator-kodu-za-pomoca-sztucznej-inteligencji/#findComment-325742 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki20091 8 Opublikowano 1 września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 września 2022 W dniu 31.08.2022 o 19:04, Random123 napisał: Zanim opowiem, co to za projekt z góry wytłumaczę, czemu szukam sponsorów. Oczywiście tworzenie Sztucznej inteligencji to nie jest prosta sprawa projekt nie robiłem sam miałem również pomoc mentora. Ale jak wiadomo mało kto w tych czasach pomaga za darmo wiec szukam sponsorów na pomoc w opłaceniu mojego mentora, bez którego projekt, by nie powstał. Projekt chce rozwijać, ale zeby to zrobić potrzebuje pomocy mojego mentora co offeruje za sponsoring? No wiec tak informowanie, a każdej zmiannie w projekcie i darmowy dostęp API do każdej wersji Generatora skriptów. INFO Code2 Make to nazwa tej sztucznej inteligencji, która generuje skrypty na ten moment ten generator trenował tylko na 300 skryptach, czyli 1 MB danych. Oczywiście generator jeszcze nie jest perfekcyjny i robi błędy, ale i Jak wiadomo zeby uzyskać jeszcze lepsze efekty można dać znacznie więcej skryptów. Do treningu o to kilka przykładów, czyli skryptów, które wygenerował AI. Ja wpisałem tylko command /kick AI napisało resztę każdy kod będzie wyglądał inaczej, a to dlatego. Że generator ma możliwość ustawienia poziomu Kreatywności. KOD:1 = kreatywnosci = 0.4 command /kick [<offlineplayer>] [<reason>"] trigger: if arg-1 is not set: send "&c/kick <player>" if arg-1 is set: if arg-2 is set: broadcast "%arg-1%" else: kick arg-1 due to "&cyou are now have been banned from this server." KOD:2 = kreatywnosci = 0.5 command /kick [<offlineplayer>] [<text>]: trigger: if player has permission "{@kickp}": if arg-1 is a offlineplayer: if arg-2 is set: kick arg-1 due to "&c%arg-2%" else: kick arg-1 due to "&cthe kick boot has spoken!" else: send "{@prefix}&c you need to set a player!" else: send "{@noperm}" Programiści nie będą potrzebni... na ten moment skrypty, może kiedyś pluginy po wpisaniu kliku słów? Brzmi ciekawie! Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/53513-szukam-sponsora-code2make-generator-kodu-za-pomoca-sztucznej-inteligencji/#findComment-325754 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi