aduuusek55 0 Opublikowano 19 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2022 Nie wiem czemu mi nie działa skrypt godzinie przed działał a po /relaod się wyłączył oto błędy w konsoli prosil bym o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 333 Opublikowano 19 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2022 Dziwisz się? Ta komenda niszczy pluginy, może gdybyś czytał ostrzeżenie po jej wpisaniu to by się to nie stało. Posiadasz też stare wersje wszystkiego, zgaduję, że to jakiś gotowiec z youtuba. Przygotuj pliki od zera na najnowszych wersjach, bo tak to tylko narażasz się na poważne ataki (w tym na pełne włamanie do systemu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szifter 134 Opublikowano 19 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2022 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aduuusek55 0 Opublikowano 20 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2022 23 godziny temu, Helios1993 napisał: Dziwisz się? Ta komenda niszczy pluginy, może gdybyś czytał ostrzeżenie po jej wpisaniu to by się to nie stało. Posiadasz też stare wersje wszystkiego, zgaduję, że to jakiś gotowiec z youtuba. Przygotuj pliki od zera na najnowszych wersjach, bo tak to tylko narażasz się na poważne ataki (w tym na pełne włamanie do systemu). super ale nie jest zadnym gotowcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
aduuusek55 0
Nie wiem czemu mi nie działa skrypt godzinie przed działał a po /relaod się wyłączył oto błędy w konsoli prosil bym o pomoc
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi