TheBubbleBreaker 1 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2022 (edytowane) Witam, pisze plugin na kijek ktory respi owce w roznych kolorach i mam problem ze sprawdzeniem czy event item jest taki sam jak kijek Nie ma żadnych błędów, po prostu item lore nie rowna sie jakims cudem lore kijka Druga sprawa, nie mam pojecia jak wziac randomowy kolor owcy Edytowane 8 sierpnia 2022 przez TheBubbleBreaker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 718 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2022 Operator == porównuje referencje, użyj metody equals. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 550 Opublikowano 9 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2022 Obiekty porównujemy przez gotową metodę .equals, typy prymitywne i enumy porównujemy przez == Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TheBubbleBreaker 1
Witam, pisze plugin na kijek ktory respi owce w roznych kolorach i mam problem ze sprawdzeniem czy event item jest taki sam jak kijek
Nie ma żadnych błędów, po prostu item lore nie rowna sie jakims cudem lore kijka
Druga sprawa, nie mam pojecia jak wziac randomowy kolor owcy
Edytowane przez TheBubbleBreakerOdnośnik do komentarza
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi