PacSportsa 0 Opublikowano 24 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2022 Witam czy jest tu jakaś osoba co używa pluginu Lands (od działek) i ma do tego spolszczenie oraz się podzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo535 4 Opublikowano 7 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2022 dołączam sie do pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burn_Flame 0 Opublikowano 10 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2022 Skoro nie chce wam sie ruszyc dupy i samemu zrobic to ja moge sprzedac za 5 zł spolszczenie tego pluginu Discord: InCIt4l#6666 Łączę posty Notatka dodana przez Szifter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo535 4 Opublikowano 12 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2022 to odpisz bo czekam 3 dzień XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitruk 0 Opublikowano 1 września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 września 2022 Lands ma polską wersję językową. Wystarczy zapłacić za plugin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek_m 0 Opublikowano 26 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2023 (edytowane) W dniu 10.08.2022 o 16:09, Burn_Flame napisał: Skoro nie chce wam sie ruszyc dupy i samemu zrobic to ja moge sprzedac za 5 zł spolszczenie tego pluginu Discord: InCIt4l#6666 Podasz nowego dc bo jestem zainteresowany kupnem tego spolszczenia xD Lub dodaj mnie pan marcin#0001 Edytowane 26 stycznia 2023 przez marcinek_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo535 4 Opublikowano 26 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2023 Godzinę temu, marcinek_m napisał: Podasz nowego dc bo jestem zainteresowany kupnem tego spolszczenia xD Lub dodaj mnie pan marcin#0001 xd pisałem do niego nie odpowaida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi