Bealang 8 Opublikowano 19 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2022 Cześć, chciałem na crystal-pvp wprowadzić auto-reset obsydianu i napisałem skrypt. Skrypt nie pokazuje błędów, ale wiadomości nie wysyła, ani nie resetuje bloków Skrypt: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LeviBoyPL 161 Opublikowano 19 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2022 Wywal warunek z 3 i 6 linijki i zobacz jak używać komend pozycyjnych w WE z poziomu konsoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1967 Opublikowano 19 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2022 every 300 seconds in world "crystalpvp": set blocks within (location at 67, 49, -72) and (location at -212, 106, 14) where [type of input is obsidian] to air send "&dCrystal &bPVP&c: Obsydian się zresetował!" to all players in world "crystalpvp" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1967 Opublikowano 19 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2022 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Bealang 8
Cześć, chciałem na crystal-pvp wprowadzić auto-reset obsydianu i napisałem skrypt. Skrypt nie pokazuje błędów, ale wiadomości nie wysyła, ani nie resetuje bloków
Skrypt:
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi