TremeQ 5 Opublikowano 18 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2022 Szukam powyższego pluginu, który pozwalałbym na taki lvl. ( Za zabojstwa dostaje sie exp, za kopanie , za moby) + aby plugin działał z API i dało by sie go wprowadzic do scoreboardu. + Nie mam pojecia jak do scorebordu dac balans gracza z essentialsa. Za pomoc dziękuje i daje naj odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ivall 58 Opublikowano 18 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2022 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 691 Opublikowano 20 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2022 Niestety nie wiem jaki to będzie plugin, ale znam odpowiedź na drugie pytanie. Aby wczytać stan konta na scoreboard musisz użyć zmiennej: %vault_eco_balance% A wcześniej wpisać komendę: /papi ecloud download Vault Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TremeQ 5 Opublikowano 20 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2022 (edytowane) jak dodac kase do vaulta ? Poprzez komende + skripta. Tak bym mogl dodac ze gdy gracz cos zrobi dodaje mu do balansu [EDIT] wiem jak dodawac kase przez komende /economy give gracz kasa a jak zrobic to poprzez skripta? Edytowane 20 lipca 2022 przez TremeQ juz znalazłem połowe rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 jaku49 691 Opublikowano 20 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2022 Usuwanie: remove 10 from player's balance Dodawanie: add 10 to the player's balance TremeQ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TremeQ 5 Opublikowano 20 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2022 Dziękuje działa, jednak jeszcze poczekam na odpowiedz co do pluginu na ten lvl. Pieknie to wyglada. jaku49 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kaziuj 0 Opublikowano 24 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2022 Plugin na level, AlonsoLevels Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TremeQ 5 Opublikowano 24 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2022 Niestety to nie plugin na który liczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TremeQ 5
Szukam powyższego pluginu, który pozwalałbym na taki lvl. ( Za zabojstwa dostaje sie exp, za kopanie , za moby)
+ aby plugin działał z API i dało by sie go wprowadzic do scoreboardu. + Nie mam pojecia jak do scorebordu dac balans gracza z essentialsa.
Za pomoc dziękuje
i daje naj odp
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi