Tymekd 154 Opublikowano 15 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2022 (edytowane) Witam, chciałbym wam przedstawić innowacyjny skrypt, dzięki jego innowacyjności ma już ponad 25 tysięcy pobrań. Autorem jego jestem ja. Posiada on wiele pozytywnych opinii nawet administracji tego forum ale też zwykłych użytkowników. Link: https://www.spigotmc.org/resources/skript-for-help-25k-downloads.92814/ Edytowane 15 lipca 2022 przez Tymekd Notro, knugi, Bealang i 1 inny 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bealang 8 Opublikowano 15 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2022 Polecam skrypt, nie chciałem pisać samemu, a tu takie coś! Dziękuje! Poniżej wysyłam malutki fragment tego skryptu. Tymekd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Latek 35 Opublikowano 15 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2022 Ameryczka nie gotowa na Polską myśl technologiczną. Tymekd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knugi 785 Opublikowano 15 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2022 Przepiękny skrypt, podejrzewam że korzystałeś z mojego poradnika Polecam #Knugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szifter 134 Opublikowano 21 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2022 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi