xdevix0 0 Opublikowano 15 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2022 (edytowane) Witam posiadam skrypt na klucze ale nie chcę działać jak byl bez stopów to dawalo wszystkie klucze Edytowane 15 lipca 2022 przez xdevix0 edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1967 Opublikowano 15 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2022 55 minut temu, xdevix0 napisał: Witam posiadam skrypt na klucze ale nie chcę działać jak byl bez stopów to dawalo wszystkie klucze ponieważ masz wszystkie uprawnienia command /klucze: trigger: if player has permission "klucze.stiv": execute console command "crate key %player% galaxy 5" stop if player has permission "klucze.spoceniec": execute console command "crate key %player% galaxy 9" stop if player has permission "klucze.koks": execute console command "crate key %player% galaxy 2" stop if player has permission "klucze.svip": execute console command "crate key %player% alien 2" stop if player has permission "klucze.vip": execute console command "crate key %player% alien 1" stop ustawiaj te warunki od najsilniejszego uprawnienia do najgorszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xdevix0 0
Witam posiadam skrypt na klucze ale nie chcę działać jak byl bez stopów to dawalo wszystkie klucze
Edytowane przez xdevix0edit
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi